ЗА НАС

Нашата визия

Нашата визия е проста. Да бъдем най-добрия  изпълнител в нашата област - опитен, отзивчив, конкурентноспособен и по график. Смятаме, че тези качества се обезпечават отлични постижения и печелят доверие и сте стремим да ги развиваме.

"М-Монтажи" ЕООД е развиваща се, динамична бизнес компания, която знае смисъла на понятието "честен труд". Чрез изключително персонално обслужване, внимание към детайла и ангажираност към нуждите на нашите клиенти, ние  градим  репутация на надежден партньор,  който  печели своите  клиенти  завинаги, и те се връщат  отново за нови проекти, със свои близки или партньори, с увереност за резултата от сътрудничеството  си с  "М-Монтажи" ЕООД.

Ние разбираме, че нашите възложители искат в проектите им да се използват най-новите технологии и достижения  на непрестанно променящия се пазар. Предоставяме Ви информация и консултации, за да сте в крак, както с нововъведенията, така и с утвърдените практики  в областите, които касаят Вашия проект, за да направите своя информиран избор  на техника, оборудване и дизайн  и да получите  максимално удовлетворение от изпълнението му, което сте възложили на  "М-Монтажи" ЕООД.

Нашият ангажимент

За да се конкурира и да оцелее при условията на  днешния динамичен и наситен  пазар, "М Монтажи" ЕООД  се стреми да предложи на своите клиенти  качествена услуга на конкурентна цена. Ето защо, ние се  ангажираме за качество и преди всичко за него – качество на материалите, които влагаме и качество на изпълнението (изграждане, инсталиране, тестване или абонаментно обслужване).

Разбира се,   за екипа на   "М-Монтажи" ЕООД цената, която ви предлагаме е винаги от значение, но не и за сметка на качеството.

Приоритет номер едно на "М Монтажи" ЕООД е клиентът ни да получите най-доброто качество срещу парите си и  в уговорените срокове.